Λαμπερές πρεμιέρες για Opel Mokka X και Opel GT Concept

Στην έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη

Λαμπερές πρεμιέρες για Opel Mokka X και  Opel GT Concept
Η Opel ετοιμάζεται να γιορτάσει δύο παγκόσμιες πρεμιέρες για το 86ο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης – το συμπαγές SUV Mokka X και το φουτουριστικό σπορ μοντέλο GT Concept. Εκτός από τα πρωτοεμφανιζόμενα Mokka X και GT Concept στο περίπτερο της Opel θα εκτίθεται ολόκλ��ρη η οικογένεια Astra.

Το Astra θα δώσει το παρών στη λαμπερή σκηνή της Γενεύης για πρώτη φορά με το νέο, twin-turbo diesel κινητήρα της Opel. Σε συνδυασμό με start/stop, εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, ο κινητήρας 1.6 BiTurbo CDTI 160 ίπποι του Astra καταναλώνει μόλις 4,1 λίτρα / 100 χλμ.(109 γρμ. CO2 /χλμ.). Το νέο αγωνιστικό 330 hp Astra TCR θα ενθουσιάσει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα επισκεφθούν το περίπτερο της μάρκας.

«Οι φετινοί πρωταγωνιστές μας στη Γενεύη προβάλλουν ακριβώς αυτό που είναι σήμερα η Opel. Το GT Concept δείχνει ότι είμαστε καινοτόμοι και έχουμε σαφές όραμα για το πού πηγαίνουμε. Το νέο Astra και το νέο Mokka X δείχνουν ότι ακούμε προσεκτικά τους πελάτες μας και ακολουθούμε μία πελατοκεντρική φιλοσοφία κατασκευάζοντας αυτοκίνητα που είναι επιθυμητά και προσιτά. Τέλος, το Astra TCR δείχνει ότι αγκαλιάζουμε της αγωνιστική κληρονομιά μας με όλες τις συναισθηματικές εννοιολογικές αποχρώσεις της,» δήλωσε ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann. Κατά παράδοση, η έκθεση (που ανοίγει τις πύλες της στο κοινό από 3 – 13 Μαρτίου) ξεκινά με δύο ημέρες τύπου.

Βαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top