Μπορεί οι υποχρεώσεις του Τόμας Ράιαν Γουόκαπ στον Ολυμπιακό να είναι αυξημένες καθώς αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ, ο ίδιος ωστόσο πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο για να περάσει με την σύζυγό του Εστρέλλα Νούρι.
Γουόκαπ: «Φωτιά» στα κόκκινα η διάσημη σύντροφός του στην Αθήνα
Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον καλαθοσφαιριστή και την Ιρανή καλλιτέχνιδα να κάνουν βόλτα χεράκι- χεράκι στο Κέντρο της Αθήνας.
Ο Τόμας ήταν ντυμένος casual φορώντας ένα γκρι μπουφάν ενώ η σύζυγός του φορούσε κόκκινα καπαρντίνα και μαύρες γόβες.
Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου 2, 5 χρόνια αντάλλαξε αγκαλιές και φιλιά στον δρόμο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Εστρέλλα άλλωστε έχει δείξει τη στήριξη της στον αγαπημένο της καθώς σχεδόν σε κάθε του αγώνα είναι παρούσα.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Εξωκλήσι της Παναγίας Τουρλιανής στη Μήλο καθώς και οι δυο τους, λατρεύουν την Ελλάδα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.