Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο του OnlyFans

Oι ερωτευμένες αναρτήσεις του Νεϊμάρ και της Μπρούνα Μπιανκάρντι ανήκουν πια στο παρελθόν

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι χώρισαν επίσημα μόλις ένα μήνα αφότου καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο του OnlyFans.

Ανάμειξη στην υπόθεση του χωρισμού φαίνεται πως είχε και το μοντέλο του OnlyFans, Aline Farias, η οποία διέρρευσε συνομιλία μηνυμάτων που ισχυρίζεται ότι στάλθηκαν από τον παίκτη της Al-Hilal, ο οποίος ζητούσε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

 

 

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μπιανκάρντι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, αναφέροντας: «Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά συνδέομαι με ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω σχέση. Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια με τις ειδήσεις τόσο συχνά. Ευχαριστώ».

νειμαρ

Σημειώνεται πως νωρίτερα φέτος εμφανίστηκαν πλάνα από τον ποδοσφαιριστή να κάνει πάρτι με δύο διαφορετικές γυναίκες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία. Μάλιστα, ένα ρεπορτάζ της BILD ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε ένα περίεργο συμβόλαιο που ρύθμιζε την σεξουαλική τους ζωή, το οποίο επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Υπήρχαν μάλιστα συγκεκριμένοι όροι για το συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε δικαίωμα να φιλά γυναίκες στο στόμα, έπρεπε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και η σχέση του θα έπρεπε να παραμείνει μυστική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top