Η AVIN ανανεώνει τη χορηγία του Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου!

Η AVIN συνδράμει στην προσπάθεια του αθλητή

Στέφανος Ντούσκος

Αθήνα, 7 Απριλίου 2023 – Η AVIN ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με τον Στέφανο Ντούσκο, χρυσό Ολυμπιονίκη στο σκιφ ανδρών. Ως χορηγός, η εταιρεία στέκεται δίπλα στον κωπηλάτη, Ολυμπιονίκη και Έλληνα πρωταθλητή, θέλοντας να τον στηρίξει ακόμα περισσότερο στην προετοιμασία του για την πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η συνεργασία της AVIN με τον Στέφανο ξεκίνησε το 2022 με μήνυμα «Τρόπαιό μας οι αξίες μας», κάνοντας την εταιρεία και κάθε εργαζόμενό της υπερήφανους που συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ταξίδι του αθλητή προς την επίτευξη των στόχων του.

Φέτος, διανύουμε την προ-Ολυμπιακή χρονιά, η οποία αποτελεί την πιο σημαντική περίοδο για την προσπάθεια του αθλητή, ώστε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου έτους. Η AVIN αναγνωρίζει ότι στον αθλητισμό, οι αξίες της προσπάθειας, της στόχο-προσήλωσης, της ευγενούς άμιλλας και της πίστης στις δυνάμεις των αγωνιζόμενων δημιουργούν ένα μοναδικό ταξίδι, στο οποίο επιθυμεί να είναι σημαντικός συνοδοιπόρος.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κέρδος 5%, πολλά οφέλη και εγγυημένη παράδοση από Avin

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας: «H υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου αποτελεί μία ακόμα πιο απαιτητική πρόκληση. Είμαι ευγνώμων που η AVIN βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι και θα με υποστηρίξει στην επόμενη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μου».

Μιλώντας για την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, Ιωάννης Ραπτάκης, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Στέφανο Ντούσκο. Η αφοσίωσή του στο άθλημά του και η δέσμευσή του για την επίτευξη των στόχων του είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης και είμαστε υπερήφανοι που τον υποστηρίζουμε στο ταξίδι του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι».

Οι αξίες που πρεσβεύει ο Στέφανος Ντούσκος, μεταξύ των οποίων η σκληρή δουλειά, η άμιλλα, ο σεβασμός, η στόχο-προσήλωση και ο πρωταθλητισμός, συμβαδίζουν με τις αξίες της AVIN και η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην υποστήριξη των Ελλήνων αθλητών στην προσπάθειά τους για επιτυχία στην εγχώρια και διεθνή αρένα.

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 658 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 166 ιδιολειτουργούμενα και 492 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύρια μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία.

Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil. Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.

Επισκεφτείτε : https://www.avinoil.gr

 https://www.facebook.com/AvinGreece

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top