Πετρέλαιο θέρμανσης: Κέρδος 5%, πολλά οφέλη και εγγυημένη παράδοση από Avin

Πληρωμή έως 12 άτοκες δόσεις

Πετρέλαιο θέρμανσης Avin

Η AVIN ξεκίνησε τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές, εγγυημένη ποιότητα και άμεση παράδοση. 

Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει κέρδος 5% για αγορές με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για όλη την περίοδο θέρμανσης μέχρι και τον Απρίλιο, ενώ δίνεται η δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις μέσω winbank.

Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell

Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω» έχουν 0,5 πόντους ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, κερδίζοντας πολλαπλές δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια της AVIN.

Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.600 ευρώ τα νέα ποσά – Τι αλλάζει στα κριτήρια

Επιπλέον, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών που θα προμηθευτούν πετρέλαιο τη φετινή χειμερινή περίοδο, η AVIN δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από πολλαπλά κανάλια, όπως το τηλεφωνικό κέντρο 18108 και το 2102827940 με αστική χρέωση, την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.avinoil.gr/), το ειδικά διαμορφωμένο tab στο AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ app και τη νέα απλοποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος μέσω social media. 

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρεμιέρα με χαμηλότερες τιμές

Όροι και προϋποθέσεις για το πρόγραμμα 5% στο www.piraeusbank.gr  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top