Τέμπη: Οι αθλητές του στίβου θα αγωνιστούν «με μαύρο περιβραχιόνιο»

Από τη σύγκρουση των τρένων έχασαν τη ζωή τους φοιτητές και νέοι άνθρωποι

Τέμπη/αθλητές στίβου

Τη συμπαράστασή τους στα θύματα της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν, θα δείξουν οι αθλητές  που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη στις 2-5 Μαρτίου.

Τέμπη: «Την ώρα της τραγωδίας είχαν πάρτι στον σταθμό της Λάρισας»

Οι 19 αθλητές θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο το οποίο αποτελεί σύμβολο πένθους.

Τέμπη: «Το παιδί μου θα το πάρω σε κουτί, τεμαχισμένο»

«Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Τέμπη: Νεκρός ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΟ Υπάτου

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς και σ' εκείνους που αγνοούνται» ανέφερε αναλυτικά ο ΣΕΓΑΣ σε σχετική του ανακοίνωση.

Τέμπη: «Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», γράφει το CNN Turk

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές του Στίβου εκφράζουν σεβασμό σε ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους καθώς το ίδιο πένθιμο μοτίβο είχαν ακολουθήσει και όταν συνέβη η πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top