Ζεράρ Πικέ: Ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο ο Καταλανός αμυντικός

Το ερχόμενο Σάββατο το τελευταίο ματς της καριέρας του

Δείτε βίντεο για τον Ζεράρ Πικέ από την εκπομπή Breakfast@Star

Τέλος εποχής για τον Ζεράρ Πικέ, καθώς o Καταλανός αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο 35χρονος σταρ της στρογγυλής θεάς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ζεράρ Πικέ: O αμυντικός της Barcelona εν δράσει το 2019

Ζεράρ Πικέ: O αμυντικός της Μπαρτσελόνα εν δράσει το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Martin Meissner

«Culers (σ.σ. Έτσι αποκαλούνται οι οπαδοί της Μπαρτσα), ειμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για εμένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για εμένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.

Πικέ: 'Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Από πολύ μικρή ηλικία δεν ήθελα απλά να γίνω ποδοσφαιριστής, ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.

Εδώ και μήνες ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω του χωρισμού του με τη Σακίρα

Εδώ και μήνες ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω του χωρισμού του με τη Σακίρα /Φωτογραφία AP Images/Greg Allen

Gerard Piqué: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά τον χωρισμό από τη Shakira

Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου. Ότι θα έπαιζε μαζί με τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ότι θα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ότι θα έκανε φίλους για μια μία ζωή. Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που ήρθα στη Μπάρτσα. Έφυγα κι επέστρεψα πίσω. Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τα πάντα. Η Μπάρτσα μου έδωσε τα πάντα... Ναι culers εσεις μου δώσατε τα πάντα

Τώρα λοιπόν που τα όνειρα του μικρού αυτού παιδιού έγιναν πραγματικότητα ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

Δείτε την ανάρτηση του Πικέ στο Instagram

Ο Πικέ τόνισε ότι το παιχνίδι με την Αλμερία το ερχόμενο Σάββατο 05/11, θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top