Πικέ: 'Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα βιάζεται να λήξει η «σαπουνόπερα»

Δείτε βίντεο για τον χωρισμό της Σακίρα και του Πικέ από τις Ειδήσεις του Alpha

Έξαλλος φαίνεται να είναι ο Ζεράρ Πικέ από τη στάση της πρώην συζύγου του Σακίρα, που σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, αποχώρησε από μία πρόσφατη συνάντηση που είχαν για να συζητήσουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πικέ: 'Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Η Σακίρα διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και σκοπεύει να μετακομίσει μαζί τους στο Μαϊάμι και μάλιστα, άμεσα. 

Μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και συναντήσεων για το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, ο άσος της Μπαρτσελόνα ήλπιζε να βάλει τέλος σε όσα συμβαίνουν αλλά σύμφωνα με τη La Vanguardia, έχει απογοητευτεί με την τραγουδίστρια και τους όρους που θέτει.

Η Σακίρα έχει… λίστα με τις απιστίες του Ζεράρ Πικέ

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για το πρώην ζευγάρι, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Θυμόμαστε όλοι ότι λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Ζεράρ Πικέ δε δίστασε να εμφανιστεί δημόσια με τη νέα του σύντροφο.

Ο λόγος για την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής φέρεται να διατηρούσε δεσμό, ενώ ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Gerard Piqué: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά τον χωρισμό από τη Shakira

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως αν ο ποδοσφαιριστής επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους, η Σακίρα θα περάσει στην «αντεπίθεση» και θα το κάνει… δημοσιεύοντας πληροφορίες για τις απιστίες του όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ τεταμένη, και οι δύο προσπαθούν να αποφύγουν πάση θυσία τη δίκη. Κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top