Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά τον θάνατο του γιου του

Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι το ένα νεογέννητο παιδί του (αγόρι) πέθανε στη γέννα. Το αγοράκι έφυγε από τη ζωή, με εκείνον και τη σύζυγό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να υποδέχονται στον κόσμο μόνο το κοριτσάκι τους.

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε στη γέννα ο γιος του

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με μία δημόσια ανακοίνωση του super star του ποδοσφαίρου.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, είναι συντρετριμμένοι έπειτα από την απώλεια του ενός εκ των δύο παιδιών τους που περίμεναν στον κόσμο. Το ζευγάρι έχασε νεογέννητο αγοράκι του...

Και η αδελφή του, όμως, προχώρησε σε μία ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο… Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα», δημοσίευσε η Κάτια Αβέιρο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top