Στους τελικούς του NBA οι Mπακς του Αντετοκούνμπο μετά από 47 χρόνια

Παρά την απουσία του τραυματία Γιάννη νίκησαν τους Φοίνιξ Σανς  

Στους τελικούς του ΝΒΑ προκρίθηκαν τα ξημερώματα για πρώτη φορά μετά το 1974 οι Μιλγουόκι  Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Αν και ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν αγωνίστηκε και πάλι, η ομάδα του νίκησε στην Ατλάντα τους Χοκς 118-107 και με 4-2 νίκες έδωσε ραντεβού με τους Φοίνιξ Σανς για το μεγάλο τρόπαιο. 

Αντετοκούνμπο: H καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς με 49 πόντους

Δεκαετίες περίμεναν αυτή τη στιγμή οι Μιλγουόκι Μπακς και η παρουσία του δικού μας Γιάννη τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ήταν αυτό που περίμενε όλη η πόλη για να ονειρευτεί το ψηλότερο σκαλί στο ΝΒΑ. Οι Μπακς πλέον έχουν νοοτροπία νικητή και χωρίς να έχουν απόλυτη ανάγκη συνεχώς τον δικό μας σούπερ σταρ. Όπως έγινε χθες βράδυ στο έκτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολής κόντρα στην Ατλάντα όπου Μίντλετον, Χόλιντει και οι υπόλοιποι έπαιξαν και για τον «λαβωμένο» Γιάννη και επικράτησαν με 118-107, όντας κυρίαρχοι στο παρκέ. Έτσι έγινε το 4-2 και οι Μπακς πέρασαν στους τελικούς για πρώτη φορά μετά  το 1974 σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε όλο το Μιλγουόκι. 

ΝΒΑ: Άγγιξε το triple double ο Γιάννης!

Το τρόπαιο των πρωταθλητών της ανατολικής περιφέρειας δεν έφευγε από τα χέρια του Γιάννη στα αποδυτήρια και μοιάζει σαν το ορεκτικό για το κυρίως μενού που ακολουθεί.

NBA: Ποδοσφαιρικό σόου από τον Γιάννη!

Μετά την πρόκριση οι συζητήσεις για την παρουσία του τραυματία Γιάννη στους τελικούς έγινε πλέον ασφυκτική και ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμος για τον πρώτο τελικό  με τους Φοίνιξ Σανς που έχει οριστεί για την Τετάρτη,  οι ιατρικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι από το δεύτερο ματς της σειράς το πιθανότερο είναι να τον βλέπουμε εντός γραμμών και όχι στον πάγκο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top