ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Σκηνικό επεισοδίων πριν τον τελικό!

Τεταμένο το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας

Τεταμένο κλίμα επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας λίγες ώρες πριν τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οπαδοί του δικεφάλου του βορρά επιχείρησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις. 

Σκηνικό βίας στο κέντρο της Αθήνας με οπαδούς του ΠΑΟΚ να επιχειρούν πορεία. Αστυνομικές δυνάμεις αλλά και μια αύρα απέτρεψαν τα σχέδια των οπαδών του δικεφάλου. 

To video του ΠΑΟΚ για τον σημερινό τελικό κυπέλλου 


Οι οπαδοί κατέβηκαν οργανωμένα με πούλμαν στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο τελικός με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ υπάρχει σε ισχύ και απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών. Από το απόγευμα της Παρασκευής οι οπαδοί του δικεφάλου του βορρά εγκαταστάθηκαν στην Ομόνοια δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα.

Τελικός Κυπέλλου: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ το βράδυ στο ΟΑΚΑ

Τελικά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία χθες επέβαλλε απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, καθώς τους έγινε γνωστό ότι δεν θα τους επιτραπεί να πάνε πουθενά και βέβαια ούτε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, με αποτέλεσμα η επιστροφή στη πόλη τους να ήταν μονόδρομος. 

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο του σαββατοκύριακου 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top