Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Τόρστεν Φινκ

Η πρόσληψη προπονητή είναι κομβικής σημασίας

Τόρστεν Φινκ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με τον χειρότερο τρόπο, αλλά από σήμερα οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα.

Όλα αρχίζουν με την επιλογή προπονητή, η πρόσληψη του οποίου είναι κομβικής σημασίας για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Η πρώτη μεταγραφή για τον νέο κόουτς στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση για τον εκλεκτό, αφού συμβουλευτεί τους συνεργάτες του, ενδεχομένως και τον Πιέρ Ντρεοσί που θα κάνει και τις δικές του προτάσεις εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει σε θέση γενικού διευθυντή. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψη του είναι ο Τόρστεν Φινκ. Ο Γερμανός προπονητής, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίσιο, βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει κάποιες επαφές με τους «πράσινους», χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπογράψει, αφού θα γίνουν επαφές και με άλλους υποψηφίους.

 

Ο 53χρονος άλλοτε παίκτης της Μπάγερν έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό με θητείες σε ομάδες όπως Ζάλτσμπουργκ, Βασιλεία, Αμβούργο, ΑΠΟΕΛ και Αούστρια Βιέννης, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο ήταν προπονητής στην Βίσελ Κόμπε του Αντρές Ινιέστα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ το 2020. Αποφάσισε να παραιτηθεί για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top