Ρεάλ: Αυτός είναι φαβορί για τη θέση του Ζιντάν

Τι αποκάλυψε Ιταλός δημοσιογράφος

Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να διεψευσε πως το έχει ανακοινώσει στους παίκτες του, αλλά η αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει δεδομένη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν 

 Μετά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής, η απόσταση που τη χωρίζει από την Ατλέτικο παρέμεινε στους δύο βαθμούς κι έτσι ο μόνος τρόπος για να στεφθεί πρωταθλήτρια είναι να νικήσει τη Βιγιαρεάλ στην τελευταία «στροφή» και παράλληλα οι Ροχιμπλάνκος να μη νικήσουν στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Ωστόσο ο Ζιντάν  μάλλον έχει πάρει την απόφαση που , να αποχωρήσει από την ομάδα για δεύτερη φορά (ως προπονητής), στο τέλος της σεζόν. 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Ζιντάν αφού ολοκληρωθεί η σεζόν, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε ο Γάλλος coach να μεταπειστεί και να συνεχίσει στην ομάδα. Από την πλευρά του, ο Ζιντάν αναμένει αυτή τη συνάντηση για να εκφράσει κι επίσημα την επιθυμία της αποχώρησής του, ώστε όλα να πάρουν τον δρόμο τους άμεσα. 

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει κάποια ραγδαία ανατροπή δεδομένων σε αυτή τη συνάντηση, ο ισχυρός άνδρας των Μερένγκες θα περάσει στη φάση εύρεσης του επόμενου προπονητή της Ρεάλ. Και ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια τα τρία ονόματα, που αντιστοιχούν στους τρεις επικρατέστερους διαδόχους του «Ζιζού» στον πάγκο της: Ραούλ Γκονθάλεθ, Μαξ Αλέγκρι, Γιόακιμ Λεβ. 

Όπως αποκάλυψε μάλιστα την Κυριακή μέσω Twitter ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση της Ρεάλ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλέγκρι από τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα αυτή την εβδομάδα υπήρχε και ραντεβού μεταξύ των πλευρών. 

Ζιντάν: «Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θέλουμε τη Ρεάλ στο Champions League»

"Σε περίπτωση που η Ρεάλ τον θέλει, ο Αλέγκρι θα αποδεχτεί τη δουλειά. Τον θέλουν ιταλικές ομάδες αλλά αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι προτεραιότητα για τον Αλέγκρι και περιμένει. 

 

 

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία ακόμα ούτε έχουν πέσει υπογραφές. Ο Αλέγκρι είναι η πρώτη επιλογή και ο Ραούλ (προπονητής της ομάδας αναπληρωματικών της Ρεάλ) είναι στη λίστα, αν φύγει ο Ζιντάν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πάρει σύντομα την τελική του απόφαση", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρομάνο. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top