Αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο

Ιβάν Σαββίδη

Σε νέα ημερομηνία θα γίνει λόγω των περιορισμών που ισχύουν στα δικαστήρια για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού η δίκη για την εισβολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τον Μάρτιο του 2018.

ΠΑΟΚ: Άμεση Προσφυγή στο CAS

Η υπόθεση ήταν προσδιορισμένη να διεξαχθεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις της ΚΥΑ (της αναστολής εξαιρούνται πλημμελήματα με χρόνο παραγραφής μέχρι και τις 31/12/2022) και υπό αυτές τις συνθήκες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης την απέσυρε οίκοθεν και θα την προσδιορίσει εκ νέου, οπότε οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις σε δίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φέροντας όπλο κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαμαρτυρόμενος για την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα ως οφσάιντ. Εκτός από τον ίδιο σε δίκη παραπέμφθηκαν ο τότε αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη. Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top