Λαπόρτα για Μέσι: «Όλα πάνε καλά…»

Χαμός με τον άσο της μπάλας και τη Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας… μικρός χαμός όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα.

Mπαρτσελόνα: Ο Μέσι «απειλεί» τον Πελέ

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, απάντησε λιτά σε ερώτηση του «El Chiringuito TV» για τις εξελίξεις με τον Αργεντίνο.

«Όλα βαίνουν καλώς», ανέφερε, προκαλώντας αισιοδοξία στους φαν της Μπαρτσελόνα και του Μέσι.

Αφού μελέτησε λεπτομερώς την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, πέντε εβδομάδες από την ημέρα που επέστρεψε στην προεδρία των Καταλανών, ο  Ζοάν Λαπόρτα έκανε στον Λιονέλ Μέσι γνωστή την πρόταση, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό αποκάλυψε το πρόγραμμα "El Món a RAC1", όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας "Mundo Deportivo".

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε οικονομικό επίπεδο τις άλλες προτάσεις που έχει ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός, το σχέδιο του Λαπόρτα είναι να πείσει τον Μέσι, για ένα συμβόλαιο που θα ξεκινήσει με χαμηλότερο μισθό από ό,τι έχει τώρα, αλλά θα αυξάνεται καθώς ανακτάται η οικονομική κατάσταση του συλλόγου και επίσης, μόλις τελειώσει η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, ως πρεσβευτής της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί επίσης να πείσει τον Λιονέλ Μέσι, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού μεταξύ των αιτημάτων του, ο Μέσι έχει καταστήσει σαφές ότι πέρα από το οικονομικό ζήτημα, επιδιώκει να υπάρχει ένα σημαντικό αθλητικό έργο με υψηλούς στόχους.

Του: Αντώνη Βαζογιάννη, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top