Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες στα Σεπόλια

«Σημαίνει πολλά για μένα ότι βοηθάω αυτές τις οικογένειες» αποκάλυψε

Όταν μοιράζει τάπες στους αντιπάλους του και τους βάζει στα καλάθια, ο Γιάννης φωνάζει "κάμερες σε μένα". Όταν όμως παίζει μπάλα μοιράζοντας τρόφιμα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στον γιο του τον Παρθενώνα!

 

Οι εποχές που ο Greek freak μοιραζόταν το φαγητό του κι ένα ζευγάρι παπούτσια με τα αδέρφια του για να βγάλουν τη μέρα ανήκουν στο παρελθόν. 


Ο MVP του ΝΒΑ έχει βγάλει περισσότερα από εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά δεν ξεχνά από που ξεκίνησε. 

Ο Αντετοκούνμπο πήρε αυτόγραφο από τον Σπανούλη!

«Το να έχω τη ευκαιρία να βοηθήσω όλες αυτές τις οικογένειες, σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένεια μου» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Με playmaker τη μαμά Βερόνικα, και τη συνεργασία της κοινωνικής υπηρεσίας "Χάρτης Αλληλεγγύης", η οικογένεια Αντετοκούνμπο σήκωσε ένα σούπερ μάρκετ στο πόδι, όχι για να εξοπλιστεί εν μέσω καραντίνας, αλλά για να μοιράσει τρόφιμα στην περιοχή που μεγάλωσε. 


Ο Γιάννης γέμισε δεκάδες καρότσια με είδη πρώτης ανάγκης και τα παρέδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top