Ο ΠΑΟΚ αγγίζει την πρόκριση με συνταγή Γκαρσία!

Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του Ομίλου

ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε ταχύτητα στον ΠΑΟΚ και τον οδηγεί στην πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Europa Legaue. Ο δικέφαλος του βορρά δεν άρχισε πάντως καλά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Τούμπα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν, με πέναλτι του Ζάχαβι στο 21’, το οποίο κέρδισε ο Μάλεν από τον Σβαμπ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι Ολλανδοί έχασαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά Ζ. Ζίβκοβιτς και Βαρέλα σταμάτησαν τον Ζάχαβι με διπλή προσπάθεια.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν δίστασε να αλλάξει το… τσιπάκι βλέποντας την ομάδα του να κρασάρει στο πρώτο μέρος. Εκανε restart ρίχνοντας στον αγώνα τον Σβιντέρσκι αντί του Τσόλακ και τον Τζόλη αντί του Μπίσεσβαρ και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς σε διάστημα είκοσι λεπτών ο ΠΑΟΚ κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ, αλλά να πετύχει τέσσερα γκολ, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στον όμιλο.

Σε επικίνδυνη αποστολή με φευγάτο προπονητή ο ΠΑΟΚ

Η αρχή έγινε με προβολή του Σβαμπ στο 47’ μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς και εννιά λεπτά αργότερα ο Σέρβος έκανε το 2-1 με εξαιρετική ενέργεια. Πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ανατροπή του σκορ ο Τζόλης έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα με τρομερή κούρσα και θαυμάσιο σουτ, ενώ το τελικό 4-1 σημείωσε ο Ζίβκοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 66’, το οποίο ήταν παρόμοιο με το πρώτο του.

Tα συγχαρητήρια της ΑΕΚ στον 17χρονο Μιτάι

Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους με πέντε βαθμούς, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τους Ολλανδούς, ενώ επικεφαλής βρίσκεται η Γρανάδα που νίκησε την Ομόνοια στην Κύπρο με 2-0.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σβιντέρσκι).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ (83' Λεντέζμα), Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας (58' Μαντουέκε), Ροσάριο (46' Φάιν), Γκέτσε (83' Σαϊμπαρί), Ιχάταρεν (58' Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

Γκολ: 47' Σβαμπ, 56', 66' Ζίβκοβιτς, 58' Τζόλης / 21' πεν. Ζάχαβι

Κάρτες 18:' Ντούγκλας, 20' Σβαμπ / 77' Σανγκαρέ

Διαιτητής: Ντάμιαν Στεφάνσκι (Πολωνία)

Βοηθοί:  Μάρτσιν Μπόνιεκ (Πολωνία), Ντάβιντ Γκόλις (Πολωνία)

Η Βαθμολογία 

1. Γρανάδα (4-1)

2. ΠΑΟΚ (5-2)

3. Αϊντχόφεν 3 (4-7)

4. Ομόνοια 1 (2-5)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top