Πιέζει ο αθλητισμός για επιστροφή φιλάφλων

Η ανάγκη είναι επιτακτική και για ψυχολογικούς λόγους

Σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αγώνας χωρίς φιλάθλους είναι σαν κήπος χωρίς λουλούδια. Ο covid-19 όμως συνεχίζει να παίζει μπάλα σε όλο τον κόσμο και ο αθλητισμός αμύνεται κρατώντας τους φιλάθλους στο σπίτι. Η επιστροφή του κόσμου όμως στα γήπεδα είναι επικτακτική ανάγκη για τις ομάδες για ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους. 


Μετά την φούσκα του ΝΒΑ στο Τορόντο, ακολουθεί η φούσκα του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ υπό την μορφή final-8 με την συμμετοχή της ΑΕΚ.

"Η Ενωση έχει καταθέσει πλήρη φάκελο για το υγειονομικό μέρος της διοργανωσης και ευελπιστεί ότι οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα"

 «Η πρόσβαση των φιλάθλων θα είναι με υποχρεωτική θερμομέτρηση όλων, καμπίνες απολύμανσης. θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στην διοργάνωση. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική συμεπριφορά έναντι των φιλάθλων. Ο φίλαθλος αυτή τη στιγμή μπορέι να πάει στο θέατρο στον κινηματογράφο, αλλά δε μπορεί να πάει στο γήπεδο» ανέφερε ο πρόεδρος ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος.

AEK: Πώς βγήκαν τα τεστ των διεθνών

Την ώρα που το δεύτερο κύμα της πανδημίας δείχνει να δυναμώνει σε όλη την Ευρώπη, πολλές χώρες επεξεργάζονται την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι το ευρωπαϊκό σούπερ καπ που θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη με αντιπάλους τη Μπάγερν Μονάχου και τη Σεβίλλη θα πραγματοποιηθεί, παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό 30%. 

Με κόσμο το Ρολάν Γκαρός 

Με κόσμο και αυστηρά μέτρα προστασίας θα διεξαχθεί και το Ρολαν Γκαρός με αρκετούς τενίστες να εκφράζουν την ανησυχία τους.

Την τελευταία λέξη πάντως θα την έχουν οι λοιμωξιολόγοι οι οποίοι θα κρίνουν κατά πόσο είναι ασφαλές να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στα γήπεδα. 

   

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top