Ανησυχία για τον Γιάννη: Τραυματίστηκε ξανά και τέθηκε εκτός Game 4

Άτυχος ο «Greek Freak»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 4ο αγώνα των πλέι οφ του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μπακς και τους Χιτ κρίθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον έθεσε νοκ άουτ από το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο "Greek Freak" τραυματίστηκε ξανά στον δεξιό αστράγαλο (είχε υποστεί διάστρεμμα και γι' αυτό ήταν αμφίβολος) σε μία φάση στο 2ο λεπτό της δεύτερης περιόδου.

Μοιραίος παίκτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα, πάτησε πάνω στον Αντρέ Ιγκουοντάλα, έμεινε κάτω για λίγη ώρα, δείχνοντας πως πονάει αρκετά, πριν σηκωθεί για να εκτελέσει 2 βολές, ευστοχώντας στη μία. Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι.  

Στο πρώτο 12λεπτο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μπει αποφασισμένος να βοηθήσει τους Μπακς να μείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση μετά το 3-0 στη σειρά υπέρ της ομάδας του Μαϊάμι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του τον παρακολούθησε να παίζει 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε συγκομιδή 14 πόντους με 6/8 σουτ στην πρώτη περίοδο! Συνολικά, είχε σε 11 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους με 8/10 σουτ και 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο. Έτσι, το Game 4 κόντρα στους Χιτ τελείωσε άδοξα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top