Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του τον παρακολούθησε να παίζει

Ο μικρούλης φόρεσε τη μπλούζα του μπαμπά του

Στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ πήραν προβάδισμα από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Τις προσπάθειες του Greak Freak  παρακολούθησε από κοντά ο μικρός του γιός Λιαμ στην αγκαλιά της μαμάς του.  

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ρεκόρ για τον "Greek Freak"


O μικρούλης Λίαμ φορώντας την μπλούζα του ΜVP μπαμπά του  χειροκροτώ με  την βοήθεια της μαμά  του τις προσπάθειες του Γρηκ Φρικ
Μετά από σχεδόν δυο μήνες , ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε ξανά την σύντροφο του Μαράια και  τον γιο του στη "φούσκα" στην Disney World καθώς τα αστέρια  του ΝΒα βάση του πρωτοκόλλου είχα δικαίωμα για μα ημέρα να καλέσουν έναν θεατή …

«Ήταν φανταστικό. Είμαι εδώ σχεδόν για δύο μήνες με τα αδέρφια μου, αλλά είχα κοντά μου τον γιο και τη κοπέλα μου. Είναι ωραίο, να βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα αλλά έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε».  

Η δουλειά του Γιάννη όμως δεν ξεκίνησε ιδανικά. O MVP του ΝΒΑ μπήκε φουριόζος ωστόσο οι Μαϊάμι και οι  Χιτ τον μπλόκαραν στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Ελληνας super star  σταμάτησε στους 18 πόντιους ενώ  στο απέναντι καλάθι ο  Τζίμι Μπάτλερ και έκανε ό, τι ήθελε  και σκόραρε 40 πόντους. Οι Μαϊάμι  Χιτ  νίκησαν 115-104 και  πήραν προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας….  

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top