Το «τελευταίο αντίο» στον Νίκο Αλέφαντο 

Κηδεύθηκε στο Πρώτο Νεκροταφείο της  Αθήνας 

Το ύστατο χαίρε στον «άρχοντα των πάγκων» Νίκο Αλέφαντο έδωσαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στο Α΄  Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του τέθηκε από νωρίς το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα. Στεφάνια κατέθεσαν όλες οι ομάδες και οι μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος

Άπαντες όσοι τον αγάπησαν βρέθηκαν σήμερα στο πρώτο νεκροταφείο για να μάθουν για τελευταία φορά «μπαλίτσα» από τον άρχοντα της προπονητικής Νίκο Αλέφαντο.

Η μεγάλη του καρδιά τον πρόδωσε στα 81 του χρόνια, αλλά η ανάμνηση του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις ψυχές όλων όσοι τον αγάπησαν.

Παρόντες επίσης ο  γιος του Τάσος, όπως και ο εγγονός του Νικόλας που έχει μοναδικές αναμνήσεις από τον παππού Νίκο. Πριν του μάθει τα μυστικά της μπάλας τον μύησε όμως στον κόσμο της πυγμαχίας.

Το φέρετρο του ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του αγαπημένου του Ολυμπιακού. Μεγάλος του καημός το πρωτάθλημα που δεν κατάφερε να κατακτήσει το 2004 με τους ερυθρόλευκους.

Ο Νίκος Αλέφαντος έκανε κινήσεις - «ματ», αναλύοντας τακτικές στο αγαπημένο του στέκι στα Εξάρχεια χρησιμοποιώντας αντί για παίκτες κεφτεδάκια και μπουκάλια.

Τα τελευταία χρόνια παρέδιδε... μαθήματα ποδοσφαίρου στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ.  Καρατζαφέρη.

Λογοπλάστης με εκρηκτικό ταμπεραμέντο θα μείνει στην ιστορία για το κοντομάνικο μπλουζάκι που δεν αποχωρίστηκε ποτέ, τις μοναδικές του ατάκες και τα ξεσπάσματα του. 

Το στεφάνι στην κηδεία του Νίκου Αλέφαντου από τον γνωστό αθλητικογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη    

Στεφάνια στη μνήμη της πιο καλτ φιγούρας που έχει περάσει από τους πάγκους κατέθεσαν όλες οι ομάδες, αθλητικοί  παράγοντες και δημοσιογράφοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top