Τζόκοβιτς: Με κορωνοϊό μετά από πάρτι - Ντόμινο κρουσμάτων σε τουρνουά

Άλλοι τρεις τενίστες βγήκαν θετικοί στην Covid - 19

Ανάστατος ο αθλητικός κόσμος με την είδηση ότι ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς διοργάνωσε τουρνουά και πάρτι στο Βελιγράδι και λίγες ημέρες αργότερα  διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Αψηφώντας το φάντασμα του κορωνοϊού ο φιλέλληνας και κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς διοργάνωσε πάρτι στο Βελιγράδι χορεύοντας με τραγούδια της Καίτης Γαρμπή. Μαζί με τους συναθλητές του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντόμινικ Τιμ τραγουδούσαν αγκαλιά. Έβγαλαν και τις μπλούζες τους χωρίς να τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας. 

Τένις: «Καρφιά» Μάρεϊ για Τζόκοβιτς

Λίγες μέρες αργότερα, εκδηλώθηκε ντόμινο κρουσμάτων Covid στο τουρνουά Adria που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο  Νο 1 αθλητής τένις στον κόσμο πλήρωσε την απόφαση του να αγνοήσει την θανατηφόρα πανδημία. Στην αρχή είχε αρνηθεί να κάνει το τεστ.  

 Το αποτέλεσμα μου είναι θετικό, όπως και της Γελένα, ενώ τα αποτελέσματα των παιδιών μας είναι αρνητικά

O Κροάτης τενίστας Μπόρνα Τσόριτς  έπαιζε με τον  Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα μολύνθηκε. Ο Βούλγαρος Ντιμιτρόφ ανακοίνωσε πώς βγήκε θετικός μία μέρα νωρίτερα. Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε και ο Σέρβος τενίστας Βίκτορ Τρόιτσκι.

Tζόκοβιτς και  Ντιμιτρόφ στο τουρνουά Adria - φώτο AP

«Το έχουμε μετανιώσει» είπε ο Γιούρι Τζόκοβιτς, ο νεότερος αδερφός του Νόβακ , επίσης διοργανωτής του τουρνουά.

Μετά  τις εικόνες από το ξέφρενο πάρτι και τους αγώνες με τους 4.000 θεατές αρκετοί κατηγόρησαν τον «Νόλε» όπως αποκαλούν το Τζόκοβιτς για ανευθυνότητα.  Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος χαρακτήρισε «ηλίθια» την απόφαση να διεξαχθεί το τουρνουά.

Εκτός από τους τέσσερις τενίστες θετικοί στην Covid βγήκαν και  τρία μέλη των προπονητικών ομάδων.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top