Ο Τζόκοβιτς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού!

Ο Σέρβος τενίστας θα υποβληθεί σε τεστ

Σε αναμμένα κάρβουνα περπατά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος πρόσφατα έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα μπάσκετ που έγινε στη Σερβία και ήρθε σε επαφή με τον παίκτη της Παρτιζάν Νίκολα Γιάνκοβιτς, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Σέρβος τενίστας θα υποβληθεί σε τεστ, όπως και όλες οι επαφές που είχε ο Γιάνκοβιτς στον αγώνα και όχι μόνο. 

 

«Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών, νιώθω καλά και περιμένω να αναρρώσω από τον ιό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, αλλά το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκα σε απομόνωση. Ελπίζω ότι δεν έχω κολλήσει κάποιον, αν και ξέρουμε ότι μπορεί κάποιος να είναι θετικός και να έχει κολλήσει από κάποιον χωρίς συμπτώματα. Δεν έχω ιδέα πώς προσβλήθηκα από τον ιό, θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε» δήλωσε ο Σέρβος power forward.

Στο στόχαστρο των ιχνηλατήσεων θα μπουν επίσης όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο τουρνουά επίδειξης που διοργάνωσε ο Σέρβος τενίστας στο Βελιγράδι τις προηγούμενες ημέρες, στο οποίο έλαβαν επίσης μέρος οι Τιμ, Ζβέρεφ και Ντιμιτρόφ. Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες ο Τζόκοβιτς είναι αγκαλιά με τον Βούλγαρο κατά την άφιξή του στη Σερβία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top