Super league: Πενθήμερη καραντίνα σε όλη την ομάδα σε περίπτωση κρούσματος!

Το μπαλάκι για επανεκκίνηση περνά στις 14 ομάδες

Super League

Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή που έχει συστήσει η ΓΓΑ κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης (14/5) έκανε γνωστό ότι στο πρωτόκολο για τα ομαδικά αθλήματα προβλέπεται πενθήμερη καραντίνα για όλη την ομάδα σε περίπτωση που εμφανισθεί κρούσμα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το άτομο που θα προσβληθεί από τον ιό θα τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα θα απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το ίδιο το κλαμπ.

Προσέφεραν σε αθλήτρια υπέρογκο ποσό για να γίνει συνοδός πολυτελείας

Σε αυτό το διάστημα των πέντε ημερών θα πρέπει όλοι να βρίσκονται σε αυτό το χώρο και δε  θα μπορούν να έλθουν σε επαφή με άλλα άτομα για ν' αποφευχθεί η ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού. Θα διεξάγονται, ωστόσο, προπονήσεις με συμμετέχοντες όσους έχουν απομονωθεί, ενώ όλοι θα υποβάλλονται τόσο σε τεστ για τον ιό, όσο και σε τεστ αντισωμάτων.

Το «μπαλάκι» για επανεκκίνηση των play offs και των play out περνά πλέον στις 14 ομάδες της Superleague ενόψει της σχετικής ψηφοφορίας τους στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top