Βρετανός πυγμάχος συνδέει τον κορωνοϊό με το δίκτυο 5G!

Ο Stephen Powis ήταν επικριτικός με όσους ανακύκλωσαν τις θεωρίες

Amir Khan!

Λάτρης των θεωριών συνομωσίας φαίνεται πως είναι ο Βρετανός πυγμάχος, Amir Khan! Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης του 2004 στην κατηγορία ελαφρών βαρών, θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι ανθρώπινο δημιούργημα και συνδέει την εμφάνισή του με την επέκταση του δικτύου 5G. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε story που ανέβασε στο Instagram, σκοπός εκείνων που δημιούργησαν τον ιό είναι να απαλλαγούν από τους… γηραιότερους ανθρώπους!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γιου του

«Δεν νομίζω ότι ο ιός προέρχεται από την Κίνα. Αυτό είναι ψέμα. Λένε ότι έχει τις ρίζες στη σούπα νυχτερίδας, αλήθεια πιστεύετε σε αυτές τις βλακείες; Πιστεύετε ότι δεν έχει κάνει με το δίκτυο 5G; Ο κορονοϊός είναι ανακάλυψη του ανθρώπου. Ισως δοκιμάζουν το 5G για έλεγχο του πληθυσμο, να μας ξεφορτωθούν όλους, ειδικά όταν λένε ότι βλάπτει κυρίως τους γηραιότερους. Ποιος είναι πίσω από όλο αυτό; Το 2003 ήταν ο SARS και συνέπεσε με την επέκταση σε 3G, το 2009 εμφανίστηκε η γρίπη των χοίρων και συνέπεσε με την επέκταση του 4G. Τώρα το 2020 δοκιμάζουν το 5G και έχουμε τον κορονοϊό" είπε ο 33χρονος πυγμάχος και έβγαλε νοκ άουτ τη λογική!

Ο επικεφαλής του Εθνικού συστήματος υγείας της Αγγλίας (NHS) Stephen Powis, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με όσους υιοθετούν και ανακυκλώνουν τις θεωρίες συνομωσίας.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Μάλλον νόσησα από κορωνοϊό μαζί με τη φίλη μου

«Τα παραμύθια για το 5G και τον κορωνοϊό είναι σκουπίδια και ανοησίες, το χειρότερο είδος ψευδών ειδήσεων. Η πραγματικότητα είναι ότι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά για όλους μας, ειδικά όταν είμαστε σπίτι και αδυνατούμε να δούμε της οικογένειες μας και τους φίλους μας. Είμαι απολύτως έξαλλος  και αηδιασμένος για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που εναντιώνονται στις υποδομές που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε την κρίση» δήλωσε ο Powis στην εφημερίδα  The Birmingham Mail.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top