Σάντος: «Είναι τρομακτικό να μην μπορείς να αποχαιρετίσεις τον άνθρωπό σου»

H πανδημία δε του επέτρεψε να πει «αντίο» στη μητέρα του

Φερνάντο Σάντος

Πριν λίγες μέρες ο Φερνάντο Σάντος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 83 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία τελικά την κατέβαλαν και βύθισαν σε πένθος την οικογένεια της.

Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς - Είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Συγκλονισμένος από τον θάνατο της, αλλά και συγκινημένος από την στήριξη του κόσμου που έσπευσε να τον συλλυπηθεί, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το τελευταίο αντίο, λόγω των περιοσριστικών μέτρων που ισχύουν για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

 

Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές σας για τη μητέρα μου. Του...

Δημοσιεύτηκε από Fernando Santos στις Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

 

«Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας και τα μηνύματά σας για τη μητέρα μου.

Ρremier League: Πλάνο για επανέναρξη τον Ιούνιο

Το σώμα της μπήκε χθες στο χώμα, αλλά έχω την βεβαιότητα ότι η ψυχή της θα αναπαυθεί στα χέρια του Πατέρα.Θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία ο μη αποχαιρετισμός είναι τραυματικός.

Για αυτόν τον λόγο να προσέχετε ώστε γρήγορα να βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση. Μια δυνατή αγκαλιά», αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα του ο Φερνάντο Σάντος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top