Ρότζερ Φέντερερ: 29 έλεγχοι ντόπινγκ το 2019!

Έχει φτάσει τους 103 τίτλους καριέρας

Δείτε στο βίντεο την προσπάθεια του Ρότζερ Φέντερερ στο Γαλλικό Open. 

Tην 21η επαγγελματική του χρονιά στο ATP Tour ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ο Ρότζερ Φέντερερ, που διατηρήθηκε σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Ο 38χρονος Ελβετός τερμάτισε πίσω από τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αγωνίστηκε σε έναν ακόμη τελικό στο αγαπημένο του Wimbledon, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με τη Blick, ο Φέντερερ υποβλήθηκε 29 φορές σε έλεγχο ντόπινγκ μέσα στο 2019 και φυσικά βγήκε "καθαρός". Από αυτές, τις 19 ήταν κατά τη διάρκεια τουρνουά, ενώ τις 20 ήταν εκτός διοργανώσεων. Κατά τη διάρκεια του 2019, ο μαέστρος αγωνίστηκε σε έξι τελικούς και κατέκτησε 4 τρόπαια σε Ντουμπάι, Μαϊάμι, Χάλε και Βασιλεία.

Έφτασε έτσι τους 103 τίτλους καριέρας σε σύνολο 157 τελικών που έχει αγωνιστεί. Αυτή την περίοδο, ο Φέντερερ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης, μετά την αθροσκόπηση που υποβλήθηκε πριν 10 μέρες στην Ελβετία. Έχει ακυρώσει όλα τα τουρνουά μέχρι τη χορτάρινη περίοδο όπου αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο Χάλε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top