Ο «μαέστρος» Μέσι έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα με «χατ τρικ» σε ασίστ

«Έβρεξε» κάρτες και αποβολές

Στη πρώτη θέση του καμπιονάτο μαζί με τη Γιουβέντους βρίσκεται από χθες η Ίντερ που νίκησε 4-2 τη Μίλαν στο ντέρμπυ του Μιλάνου. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Μπετις. 

Με τον Λιονέλ Μέσι τρεις φορές να δημιουργεί γκολ, η Μπαρτσελόνα νίκησε και επικράτησε εκτός έδρας 3-2 της Μπέτις και συνεχίζει να απέχει μια νίκη από τη πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανάλες, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μέσι τροφοδότησε τον Ντε Γιονγκ με τον Ολλανδό να κάνει το 1-1.

Στο 27 ο Φεκίρ έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Μπέτις, με τους Καταλανούς να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Μπούσκετς. Η ολική ανατροπή για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο 72’ με τον Λανγκλέ να εκμεταλλεύεται πάλι μπαλιά του Μέσι και να κάνει το τελικό 3-2.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 76 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φεκίρ, ενώ τον ακολουθήσε τρία λεπτά αργότερα ο Λανγκλέ. 

Νίκη με ανατροπή 

Η Ίντερ ήταν η νικήτρια του Μιλανεζίκου ντέρμπυ και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο, μαζί με τη Γιουβέντους, με 54 βαθμούς.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 41' με γκολ του Ρέμπιτς, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ ήταν καταιγιστική.

Στο 51' ο Μπρόζοβιτς έκανε το 2-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Βεσίνο έφερε το ματς στα ίσα. Το προβάδισμα στους νερατζούρι έδωσε στο 70 ο Ντε Φράι με τον Λουκάκου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 4-2 για την Ίντερ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top