Βανέσα Μπράιαντ: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο της κόρης της

Ανείπωτη θλίψη για τη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ

Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα από την ημέρα που το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη παρασύροντας στον θάνατο τον μπασκετμπολίστα, την κόρη του, Τζιάνα  και άλλα επτά άτομα.

Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Κόμπι Μπράιντ: «Είμαστε συντετριμμένες»

Η τραγική σύζυγος και μητέρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα δει ξανά τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Βανέσα Μράιαντ έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram, η οποία φανερώνει τη βαθιά θλίψη που βιώνει όλες αυτές τις ημέρες.

«Διαλυμένη» η Βανέσα Μπράιαντ- «Δεν μπορεί να πει κουβέντα χωρίς να κλάψει»

Ανέβασε ένα σκίτσο της αδικοχαμένης Τζιάνα να κρτά μία μπάλα μπάσκετ και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Βλέποντας το κοριτσάκι μου να χαμογελά και να χαίρεται και πάλι με μία μπάλα του μπάσκετ στο χέρι της, περιτυλιγμένη από αγάπη, ζέστανε την καρδιά μου. Ευχαριστώ! Η Τζίτζι μου».


Η δυσαρέσκεια της οικογένειάς του για τα πρωτοσέλιδα μετά τον θάνατό του Κόμπι Μπράιαντ

Η οικογένεια του θρυλικού NBAer εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για κάποια δημοσιεύματα που μετέδωσαν τη δυσάρεστη είδηση πριν ακόμα η ίδια ενημερωθεί από τις Αρχές.

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνηση στο αντίο των Lakers- Ξέσπασε σε δάκρυα ο ΛεΜπρόν

«Είμαστε απογοητευμένοι με κάποια media που χρησιμοποίησαν ανώνυμες πηγές και μαρτυρίες. Θυμίζουμε σε όλους ότι η οικογένεια θα μιλήσει όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη. Σε αυτή τη στιγμή, κανένας δεν έχει ορισθεί ως εκπρόσωπός της για να μιλά για προσωπικές λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία της Κυριακής, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών για αποφάσεις που έχει πάρει η οικογένεια σχετικά με τις πτήσεις» δήλωσε στους Los Angeles Times η πρόεδρος του Kobe Inc. Molly Carter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

«Ζητάμε από τους εκπροσώπους των media να σεβαστούν και να κρίνουν υπεύθυνα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτά τα αναληθή δημοσιεύματα μόνο περιττό πόνο προσθέτουν σε μία οικογένεια που πενθεί» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top