Aντίο με δάκρυα για την Caroline Wozniacki!

Hττήθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open

Caroline Wozniacki

H Caroline Wozniacki αποχαιρέτησε το επαγγελματικό τένις μετά την  ήττα από την Ons Jabeur στον 3ο γύρο του Australian Open και μετά το τέλος του αγώνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Αν και μόλις 29 χρονών, η Δανή καλλονή, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο με το σώμα της, καθώς διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα κι ετσι αποφάσισε να ρίξει  αυλαία στη σπουδαία της καριέρα.

"Νομίζω πως είναι ταιριαστό που ο τελευταίος μου αγώνας είχε τρια σετ, grinder και που τελείωσα την καριέρα μου με ένα λάθος με το forehand. Είναι πράγματα στα οποία δουλεύω σε όλη την καριέρα μου και υποθέτω ήταν γραφτό να γίνει", είπε η Wozniacki, εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Στη μεγάλη οθόνη του σταδίου έπαιξε και ένα βίντεο με πολλούς αστέρες του αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων του Roger Federer, της καλής της φίλης Serena Williams, του Rafael Nadal και του novak Djokovic, να της λένε αντίο.

Σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, ο πατέρας της Wozniacki, Piotr, ο οποίος ήταν μαζί της από την αρχή σε αυτό το ταξίδι ως πατέρας αλλά και ως προπονητής, τη σήκωσε στην αγκαλιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top