Το νούμερο ένα των Ντραφτ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο ΝΒΑ!

Ξεχώρισε ο Ζάιον Γουίλιαμσον

Όταν είσαι το νούμερο ένα των Ντραφτ, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τόσο της ομάδας σου, όσο και του κόσμου είναι μεγάλες. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον περίμενε 44 αγώνες για να πατήσει το παρκέ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο του πριν αρχίσει η σεζόν, αλλά έδειξε στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Στον αγώνα της Νέας ορλεάνης με το Σαν Αντόνιο ο θηριώδης 18χρονος κατάφερε να πετύχει 22 πόντους με 4/4 τρίποντα σε κάτι περισσότερο από δεκα οχτώ λεπτά συμμετοχής σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους των "Πελεκάνων". Φρένο κατάφερε να του βάλει μόνο το ιατρικό τιμ της ομάδας, που έχει βάλει όριο συμμετοχής στον Γουίλιαμσον για να τον προστατέψει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵F E E D T H E B E A S T🔵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zion Williamson (@zionwilliamson) στις

 

"Είναι πολύ δύσκολο. Είμαι 18 χρονών και δεν σκέφτομαι πολλά πέρα από το να κερδίσω το παιχνίδι, ήταν δύσκολο που βγήκα. Όταν δεν μπορείς να τρέξεις και να κάνεις αθλητικές κινήσεις το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να σουτάρεις και αυτό που είδατε ήταν το αποτέλεσμα" δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός άσος, ενώ πρόσθεσε: "Το ντεμπούτο μου ήταν όλα όσα ονειρεύτηκα εκτός από την ήττα. Η ενέργεια του κόσμου και της πόλης ήταν εξαιρετική και είμαι ευγνώμον. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά θα ήθελα να έχω κερδίσει, οπότε κοιτάω το επόμενο παιχνίδι". 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top