Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Ξέσπασε ο δικέφαλος μετά την ήττα από τον Άρη

Χθες ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε ο Ατρόμητος του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Άρης – ΠΑΟΚ: Έσπασε με «τεσσάρα» το αήττητο του πρωταθλητή

Μετά το σοκ της ήττας από τον Άρη που έσπασε το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος έβγαλε αντίδραση και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο ΟΦΗ, που ηττήθηκε με 3-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των δεκαέξι του κυπέλλου. 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μίσιτς, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, μοίρασε όμως τρεις ασίστ. Την πρώτη την έκανε γκολ ο Λημνιός στο 24, την δεύτερη αξιοποίησε ο Μπίσεσβαρ κάνοντας το 2-0 στο 32', ενώ την τρίτη φορά αποδέκτης ήταν ο Ακπομ που είπε ευχαριστώ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 63. 

Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκινάει η φάση των «16»

Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε ο Ατρόμητος του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, μόλις στο δεύτερο λεπτό, με κεφαλιά του Γούτα και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βέλλιος.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έκανε το 2-0 με ωραία κεφαλιά στο 63' και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 76 με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Χαρίση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top