Βρέθηκε «σπίτι» για τα γκράφιτι των Γκάλη και Γιαννάκη

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έδωσε τη λύση

Ο «Κάσπερ» είδε το γκράφιτι, που δημιούργησε προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, να βανδαλίζεται δύο φορές.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τον εντόπισε και του πρόσφερε ένα ασφαλές «σπίτι» για τα έργα του. Με πρωτοβουλία του Θοδωρή Παπαλουκά, το περιβόητο γκράφιτι του Νίκου Γκάλη, που βανδαλίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, βρήκε νέα στέγη στο Eurohoops Dome. Πλάι, του πλέον θα έχει κι αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη!

O αξέχαστος ελληνικός θρίαμβος! Η επική νίκη της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ το 1987

«Ο λόγος που έγινε είναι γιατί, όταν κάποιος καλλιτέχνης θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο μεγαλείο ενός αθλητή, πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που να μπορεί να το κάνει χωρίς να φοβάται μην το καταστρέψουν. Ο βασικός λόγος, είναι ότι κάποιος άνθρωπος που είναι γύρω από το μπάσκετ θέλει να τιμήσει μεγάλες ελληνικές φιγούρες. Αυτό δημιουργήθηκε εξ αιτίας του Νίκου Γκάλη. Εμείς το βάζουμε εδώ, στο Eurohoops Dome, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι», ανέφερε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για την πρωτοβουλία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε.

«Αισθάνθηκα σαν να μου δίνει παραπάνω ενέργεια αυτός ο χώρος και αφορμές για να παρουσιάσω ακόμα πιο όμορφη δουλειά», είπε ο Κάσπερ, ο δημιουργός των γκράφιτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top