Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός, για τον επαναληπτικό με τη Πλζεν.

«Καμίνι» την Τρίτη θα είναι το «Καραϊσκάκης». Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Ένα εικοσιτετράωρο απέμεινε για  τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», που θα κρίνει την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

H προετοιμασία των Πειραιωτών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα.

Ο Μάρτινς απέκλεισε από την αποστολή τον Αβράαμ Παπαδόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στην Τσεχία.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των παικτών του Πορτογάλου τεχνικού, να πάρουν τη νίκη  - πρόκριση με οποιοδήποτε σκορ θα είναι οι οπαδοί του οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται και ο ΠΑΟΚ. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τους δύο αγώνες με τον Άγιαξ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νέος Πορτογάλος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά"  μιλώντας στους δημοσιόγραφους εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την έως τώρα προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει των αναμετρήσεων με τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Από την μεριά τους οι ποδοσφαιριστές του «Αίαντα» πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο της νέας χρονιάς, αφού στον τελικό του Σούπερ Καπ επικράτησαν σχετικά εύκολα της Αϊτχόφεν με τελικό σκορ 2-0.

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top