Eκρηκτικός Ολυμπιακός- Νίκησε τη Νότιγχαμ 3-0

Στην Αθήνα ο Βέρντε

Ο Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο φιλικό με τη Νότιγχαμ την οποία νίκησε εύκολα 3-0, ενώ στην ΑΕΚ υποδέχθηκαν  τον Ιταλό επιθετικό Ντανιέλ Βέρντε. 

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Πλζεν για το Champions League, ο Ολυμπιακός έδειξε απόλυτα έτοιμος στο χθεσινό φιλικό με τη Νότιγχαμ. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα στο 3ο λεπτό με τον Μασούρα και πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ από κόρνερ του πολύ καλού Βαλμπούνε και κοντινή προβολή του Γκερέρο.. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-0 στο 32'  μετα από φάση διάρκειας στην περιοχή των Άγγλων καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και δίνοντας την ευκαιρία στον Μάρτινς να κάνει κάποιες δοκιμές στην επανάλειψη. 

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Βέρντε 

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ντανιέλ Βέρντε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ιταλός 23χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση και αναμένεται να αποτελέσει πολύ ισχυρό επιθετικό όπλο του δικέφαλου στην επόμενη σεζόν. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top