Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Γιάννη

Οι Μπακς θα πρέπει να πετύχουν δύο νίκες

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν με 120-102 των Μπακς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των τελικών της Ανατολής!  Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο με 25 πόντους και ο Μίντλετον με 30  δε μπόρεσαν να αποτρέψουν την δεύτερη σερί ήττα της ομάδας τους, κάτι που γίνεται για μόλις δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν!

Πλέον η σειρά επιστρέφει στο Μιλγουόκι, όπου οι Μπακς θα προσπαθήσουν να πετύχουν τις δύο νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ και ο ηγέτης των  Μιλγουόκι Μπακς έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης

 «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, να ακολουθήσουμε το πλάνο, να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια, να εκτελούμε καλύτερα, αλλά το συναίσθημα είναι το ίδιο. Δεν αλλάζει. Έκαναν την δουλειά τους, προστάτεψαν την έδρα τους και τώρα πρέπει να κάνουμε εμείς την δική μας. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά, βοήθησαν ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας τα χέρια τους. Στο τέλος της ημέρας δεν θα χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας, ξέρουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί και ελπίζω όταν επιστρέψουμε σπίτι να βελτιωθούμε. Δεν νιώθω πίεση.

Προφανώς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας, είναι δουλειά μας, αλλά δεν νιώθω πίεση. Πρέπει να βγούμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top