Βγήκαν τα εισιτήρια για Ιταλία και Αρμενία

Για ποιες θύρες ισχύει η έκπτωση

Αρμενία-Ιταλία

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για τις δυο αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του EURO 2020. Η Ομοσπονδία προσφέρει τη δυνατότητα προνομιακής τιμής στα εισιτήρια του αγώνα με την Αρμενία για όσους αγοράσουν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τα δύο ματς. Η έκπτωση ισχύει για τις θύρες 1, 5, 7, 9, 13, 35. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις μάχες με την Ιταλία και την Αρμενία είναι 10€, 15€ κα 20€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της στα προκριματικά του EURO 2020, εναντίον της Ιταλίας (Σάββατο 8 Ιουνίου, 21:45, ΟΑΚΑ) και της Αρμενίας (Τρίτη 11 Ιουνίου, 21:45, ΟΑΚΑ), θα δώσει η Εθνική Ομάδα και οι διεθνείς σάς περιμένουν δίπλα τους!

Μετά τη νίκη στο Λιχτενστάιν και την ισοπαλία στην Βοσνία, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ιταλία και την Αρμενία, για να κλείσουν αήττητοι την τρέχουσα σεζόν και να θέσουν τις βάσεις της επιστροφής σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης το καλοκαίρι του 2020.

Από σήμερα άρχισε η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής των European Qualifiers. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr.

Η Ομοσπονδία εκχωρεί τη δυνατότητα προνομιακής τιμής στα εισιτήρια του αγώνα με την Αρμενία για όσους φίλους και φίλες της «γαλανόλευκης» αγοράσουν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι εναντίον της Ιταλίας και, στην ίδια θέση, για τον αγώνα εναντίον της Αρμενίας, στο εισιτήριο του δεύτερου ματς θα έχουν έκπτωση 50%.

Η έκπτωση ισχύει για τις θύρες 1, 5, 7, 9, 13, 35.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top