Εποχή VAR για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Παππάς υπέγραψε σύμβαση

Νίκος Παππάς

Στην εποχή του  VAR μπαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς υπέγραψε  τη σύμβαση με το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital) για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ», το γνωστό σε όλους VAR. Η σύμβαση είναι για πέντε χρόνια, αφορά 1.200 αγώνες πρωταθλήματος της Super League και της Super League 2, 5 τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και 16 γήπεδα που θα διασυνδέονται με οπτικές ίνες.

Στην υπογραφή ήταν παρόντες ακόμη ο  υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης,  ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης, ο πρόεδρος της InDigital Κώστας Ρούπτσοςο πρόεδρος της Medialuso Φρανσίσκο Ντε Λα Φουέντε Ρούζ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος

Ο κ. Ρούπτσος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το VAR θα είναι έτοιμο στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, αν και όπως είπε, θα πρέπει να γίνει σε διάστημα δύο μηνών δουλειά που απαιτεί έξι μήνες, ενώ ο Βασιλειάδης ήταν πιο επιφυλακτικός  υποστηρίζοντας ότι πρέπει να γίνει και η εκπαίδευση των διαιτητών και η FIFA να δώσει το τελικό «ΟΚ".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top