Στο Σαν Ρέμο Μάντης και Καγιαλής!

Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο ιστιοπλοϊκό ημερολό

Καγιαλής Σαν Ρέμο

Στο SanRemo της Ιταλίας βρίσκει τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, όπου πρόκειται να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 470 από τις 7 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου. Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο ιστιοπλοϊκό ημερολόγιο καθώς φιλοξενεί 75 πληρώματα από 27 χώρες.

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες του ελληνικού πληρώματος αλλά και της κλάσης 470, που αναμένεται να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά sailing events της χρονιάς. Οι Χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίου έχουν ήδη κατακτήσει από τον θεσμό αυτό, 1 χρυσό μετάλλιο το 2010 και δυο ασημένια το 2015 και 2018 αντίστοιχα.

Το ελληνικό πλήρωμα, βρίσκεται στο SanRemo ήδη από τις 2 Μαΐου για την προετοιμασία με την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή Μιχάλη Μηλαίου.

Παναγιώτης Μάντης: "Το Πανευρωπαϊκό είναι πάντα για εμάς ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στη χρονιά και θέλουμε πολύ να ανταμειφθούν οι κόποι μας σε αυτόν τον αγώνα”.

Παύλος Καγιαλής: “Το Πανευρωπαϊκό αποτελεί ένας από τους δυο βασικούς στόχους της χρονιάς. Ο αγώνας αυτός μας βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα. Οι προπονήσεις μας πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, μένει να έρθει το αποτέλεσμα που περιμένουμε”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top