Η ομάδα του άντρα της Ζιζέλ σήκωσε το... Super Bowl

Tον αγώνα είδε και ο Donald Trump

Εκατομμύρια θεατές απόλαυσαν το Super Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στον μεγάλο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου (American Football - κάτι σαν rugby για τους μη γνώστες), που αποτελεί το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, οι Patriots νίκησαν για μια ακόμη φορά. Το ματς παρακολούθησε και ο Donald Trump.

Η Ζιζέλ πνίγει στα φιλιά τον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι

Η ομάδα του, οι New England Patriots, έκανε σκόνη τους LA Rams με 13-3, με την ομάδα του Λος Άντζελες να πετυχαίνει το μικρότερο σκορ στην ιστορία του Super Bowl.

Το super model και τα παιδιά τους, Μπέντζαμιν και Βίβιαν, αγκάλιασαν τον σταρ των Patriots μετά τη νίκη της ομάδας του. Η χαρά της Ζιζέλ ξεχείλιζε, παρά το ότι παρακαλεί τον Τομ, 41 ετών πλέον, να αποσυρθεί από το αγαπημένο του άθλημα. Εκείνος πάλι έχει υποσχεθεί να συνεχίσει να παίζει. Ο Μπρέιντι ήταν ο νεότερος παίκτης που είχε κερδίσει το Super Bowl και τώρα έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία που σήκωσε το κύπελο.

Φιέστα με τους Μaroon 5 στο ημίχρονο

Το ημίχρονο είχε πολλή μουσική και... αποκαλύψεις. Ο τραγουδιστής των Maroon 5, Adam Levine, πέταξε το τζάκετ του στο κοινό αποκαλύπτοντας το γεμάτο τατουάζ κορμί του...

Ο νυχτερινός ουρανός γέμισε φανάρια με το μήνυμα One Love... Μια Αγάπη... Ακόμη και βροχή μετεωριτών έπεσε στο Στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα... Ο ράπερ Τράβις Σκοτ ανέβηκε στη σκηνή και μετά έπεσε στην... αγκαλιά των θεατών... σε ένα μοναδικό stage dive. Παρόλα αυτά, κάποιοι έκριναν το θέαμα απογοητευτικό... ειδικά σε σχέση με τις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών.

Και ο Trump είδε το Super Bowl

Ανάμεσα στα 111,3 εκατομμύρια θεατές του Super Bowl ήταν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τrump. Για τρίτη χρονιά διοργάνωσε μαζί με τη σύζυγό του, Μελάνια, πάρτι-προβολή για το ματς, στο γκολφ κλαμπ του στη Φλόριντα. 

Μαζορέτες έδωσαν μια μικρή παράσταση για το προεδρικό ζεύγος. Και ο Τrump  φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top