Ήττα για τον  Παναθηναϊκό στο φιλικό με τη Ντεν Χάαγκ

«Έβρεξε» γκολ στο International Cup

Αν και προηγήθηκε στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ, ο Παναθηναικός έχασε και πάλι με 3-1 και έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση. Στον διεθνή χώρο πολλά γκολ επιτεύχθηκαν στα φιλικά παιχνίδια Μπάγερν -  Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεσετρ Γιουνάιτεντ -  Λίβερπουλ. 

Ο Παναθηναικός προηγήθηκε νωρίς με τον Χατζηθεοδωρίδη στο πέμπτο λεπτό του αγώνα με τη Ντεν Χααγκ αλλά οι Ολλανδοί με δυο γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου γύρισαν το παιχνίδι σε 2-1 και σκόραραν ακόμη μια φορά λίγο πριν το τέλος του αγώνα για το τελικό 3-1. 

Οι πράσινοι έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία στο πρώτο μέρος αλλά σίγουρα χρειάζονται δουλειά και μεταγραφική ενίσχυση. 

«Έβρεξε» γκολ στο International Cup

Πολλά γκολ στα παιχνίδια του International Cup και χθες. Η Μπάγερν μπορεί να προηγήθηκε  μόλις στο  24ο λεπτό 2-0 της Σίτι με τα γκολ του Σάμπανι και του Ρόμπεν και αιφνιδίασε την ομάδα του Γκουαρντιόλα αλλά οι Άγγλοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Μείωσαν με τον Μπερνάντο Σίλβα πριν τελειώσει το ημίχρονο και πέτυχαν δυο ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Ενμέτσα και Μπερνάντο Σίλβα και πάλι και έτσι γύρισε ολοκληρωτικά το παιχνίδι σε νίκη της Σίτι με 3-2. 

Η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο Αν Άρμπορ του Μίσιγκαν κόντρα στη γεμάτη απουσίες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι του Μέρσεισαιντ προηγήθηκαν με πέναλτι του Μανέ  με τον Αντρέας Περέιρα να ισοφαρίζει 5 λεπτά αργότερα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ξέσπασε.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έδωσε πνοή στην ομάδα του Κλοπ, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει το 2-1 στο 66'. Έξι λεπτά αργότερα, ο Σέγι Ότζο με πέναλτι έκανε το 3-1, για να έρθει ο Σακίρι στο 82' να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top