«Ασημένια» η εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Ηττήθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών δεν τα κατάφερε στον τελικό του ευρωπαικού πρωταθλήματος και έχασε με 6-4 από την Ολλανδία. Τα κορίτσια μας όμως απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται σταθερά στην ελίτ του παγκόσμιου πόλο. 

Η Ολλανδία ήταν το φαβορί στον τελικό του ευρωπαικού πρωταθλήματος απέναντι στην εθνική μας ομάδα και το απέδειξε στο γήπεδο. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα να υποτάξουν τις αντιπάλους τους αλλά από την αρχή της αναμέτρησης η Ολλανδία πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν το έχασε ποτέ. 

Η ελληνική ομάδα κατάφερνε μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το σκορ αφού ισοφάριζε κάθε γκολ που δεχόταν αλλά στο τέλος λύγισε και παρά το γεγονός ότι μείωσε στο ένα γκολ την διαφορά, προσωρινά στο τελευταίο οκτάλεπτο η Ολλανδική ομάδα κράτησε το προβάδισμα και πήρε το τρόπαιο. 

Η εθνική μας ομάδα, που έχει κατακτήσει τρεις μεγάλους τίτλους στο παρελθόν απέδειξε για μια ακόμη φορά με το ασημένιο μετάλλιο που πρόσθεσε στην συλλογή της ότι τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top