Η sexy φωτογράφηση της Serena Williams

«Κόντεψα να πεθάνω μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Η βασίλισσα του τένις, Serena Williams δεν αποκλείεται να αποσυρθεί μια για πάντα από τα γήπεδα . Προτεραιότητά της όπως λέει  είναι η οικογένειά της. 

To "κορίτσι από το Compton" των ΗΠΑ  που κατέκτησε τον κόσμο.  Πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού instyle δείχνοντας πώς πέρα από κορυφαία αθλήτρια είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα.  Ανακηρύχθηκε η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών με συνολικά 39 τίτλους Γκραν Σλαμ .

«Το να γυμνάζεσαι κάθε μέρα για 30 χρόνια είναι δύσκολο . Το να γνωρίζεις πώς υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δουλεύει σκληρά έχει στο τοίχο την αφίσα μου και δουλεύει να γίνει εγώ». 

Ένας τραυματισμός την ανάγκασε να αποσυρθεί πριν την τελευταία της  αναμέτρησή με τη μεγάλη εχθρό της Μαρία Σαράποβα.  Οι κακεντρεχείς σχολίασαν πώς ήρθε το τέλος της καριέρας της. Και όμως εκείνη τους απάντησε πώς θα εγκαταλείψει τα κόρτς όταν γίνει ξανά μανούλα.

«Κόντεψα να πεθάνω μετά τη γέννηση της κόρης μου»

Η μικρή Αλεξία Ολυμπία ήταν η μεγαλύτερη νίκης της.  Κόντεψε να πεθάνει μετά τη γέννηση της . Ήταν από τις στιγμές που η αήττητη Σελένα λύγισε. 

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω . Είπα στη νοσοκόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω . Έβαλα τη μάσκα οξυγόνου Πονάει τόσο πολύ. Η μαμά μου έκλαιγε, έκλαιγε. Ήταν τόσο δύσκολο». 

Οι δύσκολες εκείνες μέρες της έδειξαν ποιο είναι το νόημα της ζωής . 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top