Ρονάλντο εσύ super star! Με hat trick ισοφάρισε την Ισπανία στο Μουντιάλ

Απίστευτη ματσάρα που καθήλωσε οπαδούς και τηλεθεατές

Το πρώτο μεγάλο ματς στο Μουντιάλ του 2018, που διεξάγεται στη Ρωσία έγινε χθες ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3 – 3 σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα… εντυπωσιακές φάσεις, γκολ που κόβουν την ανάσα κι έναν Κριστιάνο Ρονάλντο να δείχνει για μια ακόμα φορά την κλάση του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Πορτογάλος super star άνοιξε το σκορ για την Εθνική Πορτογαλίας μόλις στο 4ο λεπτό, με ένα πέναλτι, όμως η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους Ισπανούς με απίθανο γκολ του Ντιέγκο Κόστα.

Λίγα δευτερόλεπτα όμως πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντε Χέι έκανε δώρο στον Ρονάλντο, έχοντας μια κακή αντίδραση σε σουτ του super star της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει και πάλι τα δίχτυα, κάνοντας το 2 – 1, υπέρ της Πορτογαλίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αναλόγως εντυπωσιακό, με την Ισπανία να πιέζει από την αρχή και στο 55΄ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μπουσκέτς, ο Ντιέγκο Κόστα να βρει άδειο τέρμα και να κάνει το 2 – 2.

Οι Ισπανοί συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, και η ομάδα του Φερνάντο Ιέρο κατάφερε να κάνει το 2 – 3 με απίστευτο γκολ του Νάτσο έξω από την περιοχή.

Ο Ρονάλντο όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη κι έτσι στο 87΄ με απίθανη εκτέλεση φάουλ κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το τελικό 3 -3, το οποίο και πανηγύρισε δεόντως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top