Ένοχοι οι περισσότεροι εκ των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο «Κοριόπολις»

Ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό του Γκαρθία

Επτά χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Κοριόπολις, οι δικαστικές αρχές έκριναν ένοχους τους περισσότερους εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση για τις κατηγορίες της δωροδοκίας, δωροληψίας, αλλοίωσης αποτελέσματος και συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. μεταξύ των ενόχων βρίσκονται πολλοί παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά και ποδοσφαιριστές. Οι ένοχοι μπορούν πλέον να προσβάλουν τις ποινές μόνο στο Άρειο Πάγο.

Ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό του Γκαρθία

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, καθώς ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook βίντεο με κοντινά πλάνα, το οποίο σχολιάζει με την ατάκα "Κανένας τραυματισμός", ενώ χρησιμοποιεί με έντονα ειρωνική διάθεση το hashtag "prayforoscar" (σ.σ. "προσευχηθείτε για τον Όσκαρ"). Το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί και από τους νομικούς της ομάδας για να υπογραμμίσουν ότι το ρολό βρήκε στην κουκούλα του Ισπανού τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προέβη σε δεύτερη καταγγελία για όσα συνέβησαν έξω απ' το γήπεδο της Τούμπας, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και ζητάει τη δίωξη του ΠΑΟΚ.

Αρνητικός στο αίτημα της ΑΕΚ για διακοπή του πρωταθλήματος είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Αρνητικός στο αίτημα της ΑΕΚ για διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν ώστε να μην κριθεί το πρωτάθλημα στα χαρτιά, εμφανίζεται ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top