Bίντεο: Αθλήτρια του λουτζ χτυπά με 110 χιλιόμετρα πάνω στις μπάρες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Σαν από θαύμα επέζησε

Παραλίγο να βαφτούν με αίμα οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες. To ατύχημα της Αμερικανίδας αθλήτριας με το έλκηθρο πάγωσε τους θεατές. Οι γονείς της Έμιλι, οι οποίοι βρίσκονταν στις κερκίδες, πάγωσαν όταν είδαν την κόρη τους να εκτρέπεται της πορείας της.

Είναι η στιγμή που η αθλήτρια του λουτζ Έμιλι Σουίνι χτυπά με 110 χιλιόμετρα πάνω στις μπάρες κατά την διάρκεια του τελικού αγώνα. Το γήπεδο παγώνει.

Λίγο πιο πέρα, οι γονείς της με δάκρυα στα μάτια βλέπουν το παιδί τους να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει με το κεφάλι στα πλαϊνά της πίστας. Φέρνουν στο μυαλό τους στιγμές και δακρύζουν.

«Είναι ένα μεγάλο ταξίδι… Ήθελα να γίνω Ολυμπιονίκης από τότε που ήμουν 7 ετών και άρχισα το λουτζ από τα 10!», είπε η Έμιλυ μετά το ατύχημα.

Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν δραματικά… Γιατροί φτάνουν στο σημείο. Σαν από θαύμα η Έμιλι σηκώνεται. Είναι ζαλισμένη, σοκαρισμένη. Δεν πιστεύει αυτό που έχει συμβεί… Με άλλα όνειρα είχε πάει  στην Πιονγκτσάνγκ.

Τελικά, η αμερικανίδα αθλήτρια γλίτωσε με μελανιές. Έχασε το μετάλλιο, κέρδισε όμως τη ζωή και πολλές ευκαιρίες για μελλοντικές διακρίσεις και ταξίδια που είναι η 2η μεγάλη της αγάπη.

Απαγορεύονται τα... καυτά λιφτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 

Η Tessa Virtue αγκαλιάζει με τα πόδια της το κεφάλι του Scott Moir. Η χορογραφία των πρωταθλητών ξεχειλίζει αισθησιασμό, απορρίφθηκε όμως ως ακατάλληλη.

Οι κριτές του καλλιτεχνικού πατινάζ σε αυτά τα επίπεδα είναι πολύ αυστηροί, δεν δέχονται τα πολύ ερωτικά lift, ακόμη και είναι του Αγίου Βαλεντίνου !

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top