Δύσκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αλαβές

Χωρίς προβλήματα η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον 5ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας

Στο Καμπ Νου η Αλαβές κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 23 ο Γκουιντέτι με ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Οι Μπλαουγκράνα δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να βρουν το γκολ, αλλά τα κατάφεραν στο 72' με τον Σουάρες να τελειώνει ιδανικά μια πολύ ωραία ενέργεια του Ινιέστα.

Τη νίκη στη Μπαρτσελόνα έδωσε στο 84 ο Λιονέλ Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με πολλά παράπονα, καθώς από τη φάση που προέρχεται το φάουλ στον Μέσι, έχει προηγηθεί οφσάιντ με τον Αλκάθερ να είναι εκτεθειμένος.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη πρόκριση για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς νίκησε 2-0 την Κάρντιφ.

Μόλις στο 8ο λεπτό η Σίτι πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Μπρόινε να βάζει μπροστά την ομάδα του. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Στέρλινγκ να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 37ο λεπτό του αγώνα. Έτσι διαμορφώθηκε το 2-0 με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. 

Δείτε ολόκληρο το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

Πηγή: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top