Μόνο νίκη θέλει η Εθνική κόντρα στο Γιβραλτάρ

Σήμερα στις 21:45 το κρίσιμο παιχνίδι της "γαλανόλευκης"

Ένας μικρός μαραθώνιος δέκα αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας ολοκληρώνεται απόψε για την εθνική μας ομάδα που έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο που έχει τεθεί εξαρχής και δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά.

Αυτό δεν επετεύχθη μέσω της πρωτιάς αλλά απόψε, Τρίτη αν η εθνική μας κάνει το καθήκον της και κερδίσει το Γιβραλτάρ θα καπαρώσει την δεύτερη θέση που της δίνει το δικαίωμα συμμέτοχής  στα μπαράζ  πρόκρισης.

Ο αντίπαλος είναι ασφαλώς ο ευκολότερος που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η εθνική μας και αν οι παίκτες του Σκίμπε που δεν μπορούν να υποτιμήσουν την σημασία του αγώνα λογικά θα φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.

Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό γεύμα που είχαν όλοι οι συμμετέχοντες στην αποστολή σε μια προκαταβολική γιορτή της επίτευξης του στόχου.

Το έργο της ελληνικής ομάδας στα μπαράζ φυσικά δεν θα είναι εύκολο με βάση τις ομάδες που από χθες έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών αυτής της φάσης. Οι σίγουρες λοιπόν από τις οποίες μια θα κληρωθεί κόντρα στην εθνική μας είναι η Ιταλία, η Κροατία, η Δανία και η τέταρτη αμάδα θα προκύψει από το ζευγάρι Πορτογαλίας- Ελβετίας που παίζουν απόψε κι αυτές και πιθανότατα  θα είναι οι Ελβετοί.

Η Ελλάδα αν περάσει στην ζώνη των μπαράζ που είναι και το πιο λογικό θα είναι η τρίτη φορά που θα διεκδικήσει  πρόκριση στο μουντιάλ μέσω αυτής της διαδικασίας με τις δυο προηγούμενες να είναι επιτυχημένες.

Το παιχνίδι για τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου θα γίνει στις 21:45.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top