ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ επεκτείνουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα έτη

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί μακροχρόνια αρωγό του ελληνικού πρωταθλητισμού

Ο «35ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ», θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, ο οποίος βρίσκεται από εφέτος και στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου.

Ο ΟΠΑΠ, ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από το 1958, αποτελεί μακροχρόνιο αρωγό του ελληνικού αθλητισμού. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρωταθλητές στο επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΠΑΠ έχει συνδέσει τον Μαραθώνιο της Αθήνας με τη στρατηγική του για την Εταιρική Υπευθυνότητα και με έναν πολύ ιδιαίτερο κοινωνικό σκοπό – την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων νοσοκομείων Παίδων της Ελλάδας, «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Αγία Σοφία».

Κινητοποιώντας χιλιάδες πολίτες να συμμετάσχουν σε δράσεις εικονικής προσφοράς, την οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση, συγκεντρώθηκαν, μόνο πέρυσι, πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών τους. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top