Στα μπαράζ θα διεκδικήσει η Εθνική Ελλάδος την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Η Πολωνία νίκησε 4-2 το Μαυροβούνιο

Μια νίκη χωρίζει πλέον την Εθνική Ελλάδος από τη συμμετοχή της  στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Η Σκωτία έμεινε χθες στη Λιουμπλιάνα στο 2-2 με τη Σλοβενία και πλέον η Ελλάδα με νίκη αύριο κόντρα στο Γιβραλτάρ θα έχει άλλη μια ευκαιρία, μέσω των μπαράζ να πάει στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε ετοιμάζει την Εθνική Ελλάδος χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους, Κώστα Μανωλά, Τάσο Δώνη και Ανδρέα Σάμαρη.

Χθες η Πολωνία  νίκησε 4-2 το Μαυροβούνιο και μετά από 12 χρόνια επιστρέφει και πάλι στη τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου. Στο 6ο λεπτό ο Μαζίνσκι έκανε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γκροσίτσκι  ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαυροβούνιοι κατάφεραν  αρχικά στο 78 με τον Μουγκόσα να μειώσουν σε 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα με γκολ του Τομάσεβιτς να ισοφαρίσουν.

 

Όμως στο 86 ο Λεβαντόφσκι έδωσε προβάδισμα στη Πολωνία, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Στοϊκοβιτς τρία λεπτά πριν  τη λήξη του αγώνα.

Στα μπαράζ θα διεκδικήσει τη πρόκριση της η Δανία που αναδείχθηκε ισόπαλη  1-1 με τη Ρουμανία. Στο 66 με πέναλτι ο Έρικσεν έκανε το 1-0 για τους Δανμούς, αλλά οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν στο 88 με τον Ντέατς.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top